Sitenin solunda giydirme reklamı denemesidir
Sitenin sağında bir giydirme reklam

Terör örgütü TKP/ML’nin propagandasını yapan şahıs yakalandı

Asayiş (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 17.10.2022 - 14:29, Güncelleme: 17.10.2022 - 10:48 9128+ kez okundu.
 

Terör örgütü TKP/ML’nin propagandasını yapan şahıs yakalandı

(Düzeltme) Terör örgütü TKP/ML’nin propagandasını yapan şahıs yakalandı
Aydın İl Jandarma Komutanlığı tarafından gerçekleştirilen çalışmalar çerçevesinde İncirliova ilçesinde, terör örgütü TKP/ML propagandası yapmak suçundan aranan bir şahıs yakalanarak gözaltına alındı.Aydın İl Jandarma Komutanlığı tarafından; terör suçlarının işlenmesine engel olmak, bu suçları işleyen terör örgütleri ve mensuplarıyla, bunlara yardım ve destek sağlayan, ilişki içinde bulunan veya terör suçu niteliğindeki suçlara karışan kişi ya da grupları tespit etmek amacıyla yürütülen çalışmalar aralıksız olarak sürüyor. Edinilen bilgiye göre, İstiklal Mahallesi’nde yapılan operasyonda ’silahlı terör örgütü TKP/ML propagandası yapmak’ suçundan aranan M.B. isimli şahıs yakalanarak gözaltına alındı.Olayla ilgili soruşturma sürüyor.
(Düzeltme) Terör örgütü TKP/ML’nin propagandasını yapan şahıs yakalandı
Aydın İl Jandarma Komutanlığı tarafından gerçekleştirilen çalışmalar çerçevesinde İncirliova ilçesinde, terör örgütü TKP/ML propagandası yapmak suçundan aranan bir şahıs yakalanarak gözaltına alındı.
Aydın İl Jandarma Komutanlığı tarafından; terör suçlarının işlenmesine engel olmak, bu suçları işleyen terör örgütleri ve mensuplarıyla, bunlara yardım ve destek sağlayan, ilişki içinde bulunan veya terör suçu niteliğindeki suçlara karışan kişi ya da grupları tespit etmek amacıyla yürütülen çalışmalar aralıksız olarak sürüyor. Edinilen bilgiye göre, İstiklal Mahallesi’nde yapılan operasyonda ’silahlı terör örgütü TKP/ML propagandası yapmak’ suçundan aranan M.B. isimli şahıs yakalanarak gözaltına alındı.
Olayla ilgili soruşturma sürüyor.
Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve efekenthaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.