Sitenin solunda giydirme reklamı denemesidir
Sitenin sağında bir giydirme reklam

Jandarma ekipleri öğrencileri doğa ve hayvan sevgisine karşı bilgilendirdi

Gündem (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 13.10.2022 - 10:47, Güncelleme: 13.10.2022 - 10:05 5129+ kez okundu.
 

Jandarma ekipleri öğrencileri doğa ve hayvan sevgisine karşı bilgilendirdi

Jandarma ekipleri öğrencileri doğa ve hayvan sevgisine karşı bilgilendirdi
Aydın İl Jandarma Komutanlığınca, ’Jandarma Görevde Çocuklarımız ve Ormanlarımız Güvende Faaliyeti’ çerçevesinde öğrenciler doğa ve hayvan sevgisine karşı bilgilendirildi.Aydın İl Jandarma Komutanlığı ekipleri Didim ilçesi Nurullah Kocabıyık İlköğretim Okulu ziyaret edilerek öğrencilere ’çevre, doğa bilincinin aşılanması, hayvan sevgisi suçtan korunma ve geri dönüşüm’ konularında bilgilendirmeler yapılarak çocuklara çeşitli hediyeler verdi.Bölgede bulunan vatandaşlara da ormanlık alanlar ve yangın riski bulunan tüm alanlarda dikkat edilmesi gereken hususları içeren el broşürü dağıtılarak, yangına karşı duyarlı ve dikkatli olmaları konusunda uyarılarda bulunuldu.
Jandarma ekipleri öğrencileri doğa ve hayvan sevgisine karşı bilgilendirdi
Aydın İl Jandarma Komutanlığınca, ’Jandarma Görevde Çocuklarımız ve Ormanlarımız Güvende Faaliyeti’ çerçevesinde öğrenciler doğa ve hayvan sevgisine karşı bilgilendirildi.

Aydın İl Jandarma Komutanlığı ekipleri Didim ilçesi Nurullah Kocabıyık İlköğretim Okulu ziyaret edilerek öğrencilere ’çevre, doğa bilincinin aşılanması, hayvan sevgisi suçtan korunma ve geri dönüşüm’ konularında bilgilendirmeler yapılarak çocuklara çeşitli hediyeler verdi.Bölgede bulunan vatandaşlara da ormanlık alanlar ve yangın riski bulunan tüm alanlarda dikkat edilmesi gereken hususları içeren el broşürü dağıtılarak, yangına karşı duyarlı ve dikkatli olmaları konusunda uyarılarda bulunuldu.
Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve efekenthaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.