Sitenin solunda giydirme reklamı denemesidir
Sitenin sağında bir giydirme reklam

Almanya’dan Didim’e gelen kardeş kent heyeti ülkelerine uğurlandı

Gündem (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 10.10.2022 - 14:17, Güncelleme: 10.10.2022 - 14:21 5131+ kez okundu.
 

Almanya’dan Didim’e gelen kardeş kent heyeti ülkelerine uğurlandı

Almanya’dan Didim’e gelen kardeş kent heyeti ülkelerine uğurlandı
Aydın’ın Didim ilçesine Almanya’nın Laubach kentinden gelen ve bir haftadır ilçede olan heyet, ülkelerine geri döndü. 28 yıldır Didim’in kardeş şehri olan Almanya’nın Laubach kentinden gelen kardeş kent heyeti Didim Belediyesi’ne veda ziyaretinde bulundu. Ziyarette konuşan Laubach Belediye Başkanı Matihes Meyer Didim’de olmaktan mutlu olduklarını ifade ederek “Didim havası ve doğasıyla çok güzel bir yer; buradaki herkes Didim’in birer kültür elçisi olacak Almanya’da. Bu ilişkilerimizi sadece belediyeler düzeyinde değil, gençler ve futbol takımları düzeyinde de arttırmalıyız. Bu ziyaretler daha sıklaştırılmalı. Didim’den bir heyeti de Almanya’da ağırlamak istiyoruz. Bizleri ağırlayan Belediye Başkanımıza ve tüm ekibine teşekkür ediyorum” dedi. Didim Belediye Başkanı A. Deniz Atabay ise koronadan dolayı bu tür ziyaretlerin yapılamadığını kaydederek “28 yıldır kardeş şehrimizi ağırladığımız için mutluyuz. Bizi seven ve anlayan bir şehrin olması çok güzel, kalıcı işlerde yapmalıyız. Sağlam temeller üzerine bu ilişkileri kurmalıyız. Bu anlamda emeği geçenlere teşekkür ediyorum” dedi. Ziyaretin sonunda Başkan Atabay ve Başkan yardımcıları Yusuf Deveci ve Zeynel Şener Alman heyetine hazırlanan hediyeleri verdi, ardından hatıra fotoğrafı çektirildi.
Almanya’dan Didim’e gelen kardeş kent heyeti ülkelerine uğurlandı

Aydın’ın Didim ilçesine Almanya’nın Laubach kentinden gelen ve bir haftadır ilçede olan heyet, ülkelerine geri döndü.

28 yıldır Didim’in kardeş şehri olan Almanya’nın Laubach kentinden gelen kardeş kent heyeti Didim Belediyesi’ne veda ziyaretinde bulundu. Ziyarette konuşan Laubach Belediye Başkanı Matihes Meyer Didim’de olmaktan mutlu olduklarını ifade ederek “Didim havası ve doğasıyla çok güzel bir yer; buradaki herkes Didim’in birer kültür elçisi olacak Almanya’da. Bu ilişkilerimizi sadece belediyeler düzeyinde değil, gençler ve futbol takımları düzeyinde de arttırmalıyız. Bu ziyaretler daha sıklaştırılmalı. Didim’den bir heyeti de Almanya’da ağırlamak istiyoruz. Bizleri ağırlayan Belediye Başkanımıza ve tüm ekibine teşekkür ediyorum” dedi.

Didim Belediye Başkanı A. Deniz Atabay ise koronadan dolayı bu tür ziyaretlerin yapılamadığını kaydederek “28 yıldır kardeş şehrimizi ağırladığımız için mutluyuz. Bizi seven ve anlayan bir şehrin olması çok güzel, kalıcı işlerde yapmalıyız. Sağlam temeller üzerine bu ilişkileri kurmalıyız. Bu anlamda emeği geçenlere teşekkür ediyorum” dedi.

Ziyaretin sonunda Başkan Atabay ve Başkan yardımcıları Yusuf Deveci ve Zeynel Şener Alman heyetine hazırlanan hediyeleri verdi, ardından hatıra fotoğrafı çektirildi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve efekenthaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.