Sitenin solunda giydirme reklamı denemesidir
Sitenin sağında bir giydirme reklam

Kuşadası’nda okul denetimleri devam ediyor

Asayiş (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 16.09.2022 - 16:26, Güncelleme: 16.09.2022 - 16:27 5133+ kez okundu.
 

Kuşadası’nda okul denetimleri devam ediyor

Kuşadası’nda okul denetimleri devam ediyor
Aydın’ın Kuşadası ilçesinde okul saatlerinde dışarıda olan öğrenciler ve oyun salonlarına yönelik güvenlik denetimleri gerçekleştirildi. Aydın Valiliği koordinesinde il genelinde yeni eğitim öğretim yılı ile birlikte okul içerisinde ve çevresinde güvenlik tedbirleri uygulamaları aralıksız devam ediyor. Bu çerçevede Kuşadası Kaymakamlığı koordinesinde harekete geçen emniyet ekipleri ilçe genelindeki okul çevrelerindeki parklar ve oyun salonlarında güvenlik denetimleri gerçekleştirdi. Denetimlerde okul saatlerinde dışarıda olan öğrenciler ve okul saatlerinde öğrencilerin alınmasının yasak olduğu oyun salonlarında kontroller yapıldı. Konu ile ilgili Kuşadası Kaymakamlığı’ndan yapılan açıklamada “Yeni Eğitim Öğretim yılının başlaması nedeniyle polis bölgesinde yer alan okullarımız civarındaki parklarda ve oyun salonlarında güvenlik önlemleri uygulaması devam ediyor” ifadelerine yer verildi.
Kuşadası’nda okul denetimleri devam ediyor

Aydın’ın Kuşadası ilçesinde okul saatlerinde dışarıda olan öğrenciler ve oyun salonlarına yönelik güvenlik denetimleri gerçekleştirildi.

Aydın Valiliği koordinesinde il genelinde yeni eğitim öğretim yılı ile birlikte okul içerisinde ve çevresinde güvenlik tedbirleri uygulamaları aralıksız devam ediyor. Bu çerçevede Kuşadası Kaymakamlığı koordinesinde harekete geçen emniyet ekipleri ilçe genelindeki okul çevrelerindeki parklar ve oyun salonlarında güvenlik denetimleri gerçekleştirdi. Denetimlerde okul saatlerinde dışarıda olan öğrenciler ve okul saatlerinde öğrencilerin alınmasının yasak olduğu oyun salonlarında kontroller yapıldı.

Konu ile ilgili Kuşadası Kaymakamlığı’ndan yapılan açıklamada “Yeni Eğitim Öğretim yılının başlaması nedeniyle polis bölgesinde yer alan okullarımız civarındaki parklarda ve oyun salonlarında güvenlik önlemleri uygulaması devam ediyor” ifadelerine yer verildi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve efekenthaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.